GR
GR

  Εισαγωγή


  Η προστασία των προσωπικών δεδομένων του Πελάτη διέπεται από τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων 2016/679/ΕΕ και εν γένει το ισχύον εθνικό και ευρωπαϊκό νομοθετικό και κανονιστικό πλαίσιο για την προστασία προσωπικών δεδομένων.
  Η επιχείρησή μας πιστεύει ακλόνητα στην προστασία των προσωπικών δεδομένων που μας κοινοποιείτε και στην προσφορά διαφανών, προσωπικών και αξιόπιστων υπηρεσιών. Επομένως, διαβάστε προσεκτικά την παρούσα Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, προκειμένου να ενημερωθείτε για τα προσωπικά σας δεδομένα που η επιχείρηση συλλέγει και για τον τρόπο που χρησιμοποιεί και προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα, καθώς και για τις σχετικές επιλογές και δικαιώματα που έχετε.


   

  Τι είναι τα προσωπικά δεδομένα


  Είναι κάθε πληροφορία που μπορεί να αποδοθεί στο πρόσωπό σας. Για παράδειγμα πληροφορίες όπως το ονοματεπώνυμό σας, η διεύθυνση, ο αριθμός τηλεφώνου, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κτλ.

  Αρχείο Δεδομένων: Κάθε διαρθρωμένο σύνολο δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, τα οποία είναι προσιτά με γνώμονα συγκεκριμένα κριτήρια.

  Επεξεργασία Δεδομένων: Κάθε εργασία που εφαρμόζεται σε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως η συλλογή, η καταχώριση, η οργάνωση, η διατήρηση ή αποθήκευση, η τροποποίηση, η εξαγωγή, η διασύνδεση, η δέσμευση, η διαγραφή, η καταστροφή.

   


  Τι προσωπικά δεδομένα συλλέγει η επιχείρηση


  Προσωπικά Δεδομένα: Κάθε επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στην ιστοσελίδα της Επιχείρησης χωρίς να δώσει οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία.

  Η επιχείρηση θα χρειαστεί προσωπικά δεδομένα του επισκέπτη/χρήστη (email, όνομα χρήστη, κωδικός εισόδου, πραγματικό ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, περιοχή, πόλη ταχυδρομικός κώδικας, τηλέφωνο επικοινωνίας) μόνο όταν προχωρήσετε στην δημιουργία λογαριασμού στην ιστοσελίδα μας και σε εγγραφή στο ηλεκτρονικό κατάστημα ή θελήσετε να εγγραφείτε στο newsletter της επιχείρησης προκειμένου να ενημερώνεστε για τα νέα μας προϊόντα και προσφορές ή θελήσετε να αγοράσετε κάποιο προϊόν μας.

  Προσωπικά δεδομένα που αφορούν αγορά προϊόντων με ΑΠΥ: Τα απαραίτητα στοιχεία για κάθε συναλλαγή είναι το ονοματεπώνυμο σας, διεύθυνση, περιοχή, πόλη ταχυδρομικός κώδικας, τηλέφωνο επικοινωνίας και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Παράλληλα ενδέχεται να ζητήσουμε προαιρετικά κάποια στοιχεία όπως αριθμό κινητού στην περίπτωση που απατηθεί άμεση επικοινωνία μαζί σας.

  Προσωπικά Δεδομένα που αφορούν αγορά προϊόντων με τιμολόγιο: Στην περίπτωση που επιθυμείτε τιμολόγιο χρειαζόμαστε επιπρόσθετα την επωνυμία της εταιρίας σας, την κύρια δραστηριότητα, ΑΦΜ, ΔΟΥ, έδρα της εταιρείας, στοιχεία επικοινωνίας.

  Σε περίπτωση ηλεκτρονικής παραγγελίας εφόσον επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής την πιστωτική κάρτα, θα απαιτηθεί να καταχωρίσετε τα στοιχεία της κάρτας σας (αριθμός, ημερομηνία λήξης).

  Τα προαναφερθέντα στοιχεία, κρίνονται και από τις δυο πλευρές απαραίτητα και αναγκαία, με τους χρήστες – μέλη/πελάτες μας, οι οποίοι επιπροσθέτως, συναινούν στη δημιουργία αρχείου, τη συλλογή των στοιχείων, την επεξεργασία, τη διατήρηση, προς εκτέλεση συμβατικών υποχρεώσεων (πχ. λήψη, εκτέλεση, τιμολόγηση και αποστολή παραγγελίας, ενημέρωση του πελάτη). Διατηρείται το δικαίωμα αντίρρησης ή ανάκλησης της συναίνεσης.

   


  Συλλογή και σκοπός χρήσης των δεδομένων


  Η λήψη των προσωπικών δεδομένων πραγματοποιείται μόνο εφόσον εσείς επιλέξετε αυτοβούλως να τα παρέχετε — για παράδειγμα, εάν επικοινωνήσετε με email ή αν εγγραφείτε ως πελάτες των προϊόντων και υπηρεσιών της ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ.

  Η χρήση των προϊόντων και υπηρεσιών που παρέχονται από την έδρα της επιχείρησης, συμπεριλαμβανομένης και της παροχής υπηρεσιών online παραγγελίας των προϊόντων της ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ προϋποθέτει τη διασφάλιση της δυνατότητας επικοινωνίας μαζί σας. Συνεπώς, είναι απαραίτητο κατά την εγγραφή σας στο διαδικτυακό τόπο «www.ziras.gr» να δηλώσετε τα αληθή προσωπικά δεδομένα που θα σας ζητηθούν, όπως προσδιορίζονται ανωτέρω.

  Με την εγγραφή σας στις υπηρεσίες που παρέχονται από το «www.ziras.gr» συναινείτε επίσης στην αποθήκευση και χρήση των προσωπικών δεδομένων σας, σύμφωνα με την παρούσα Δήλωση. Επιτρέπεται να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα, προκειμένου να παρέχουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες, βάσει του Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679. Τα προσωπικά σας δεδομένα δεν χρησιμοποιούνται για άλλους σκοπούς, πλην των όσων περιγράφονται στη Δήλωση, εκτός αν λάβουμε την προηγούμενη άδειά σας, ή εκτός αν κάτι τέτοιο απαιτείται ή επιτρέπεται από το νόμο.

  Σκοπός της συλλογής, χρήσης και επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων, αποτελεί (α) η παροχή των υπηρεσιών και των προϊόντων που αιτείστε είτε μέσω του website, είτε τηλεφωνικώς, είτε μέσω fax, ή μέσω του φυσικού καταστήματος της επιχείρησης για την λήψη των οποίων απαιτείται η χρήση ή/ και η επεξεργασία τους π.χ. online παραγγελίες και η συνακόλουθη υλοποίηση των συμβατικών υποχρεώσεων, στα πλαίσια εκτέλεσης, παράδοσης και τιμολόγησης παραγγελιών υπό τις βέλτιστες συνθήκες και με τον αποτελεσματικότερο τρόπο, (β) η προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών που παρέχονται από την επιχείρηση ιδιαίτερα μέσω του «www.ziras.gr» (γ) η παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών και η διευκόλυνση της διαδικασίας παραγγελίας, με σκοπό την ευκολία του χρήστη και/ή η διασφάλιση ότι το περιεχόμενο του δικτυακού τόπου παρουσιάζεται με τον πιο αποδοτικό τρόπο για εσάς και τον υπολογιστή σας.

  Η επιχείρηση μπορεί να ζητήσει από εσάς να της παρέχετε ορισμένα προσωπικά δεδομένα για την αποστολή ενημερωτικών μηνυμάτων σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες ή/και σχετικών προσφορών και ανακοινώσεων. Επίσης, να ζητά την άδειά σας για ορισμένες χρήσεις των προσωπικών σας δεδομένων και μπορείτε είτε να συναινέσετε ή να αρνηθείτε αυτές τις χρήσεις. Εάν επιθυμείτε συγκεκριμένες υπηρεσίες ή επικοινωνίες, όπως ένα ηλεκτρονικό ενημερωτικό φυλλάδιο (newsletter), θα έχετε τη δυνατότητα να διαγραφείτε από τον σχετικό κατάλογο παραληπτών οποτεδήποτε ακολουθώντας τις οδηγίες που περιέχονται σε κάθε επικοινωνία. Εάν αποφασίσετε να διαγραφείτε από κάποια υπηρεσία ή επικοινωνία, θα διαγράψουμε τα δεδομένα σας το συντομότερο δυνατό, παρόλο που μπορεί να χρειαστούμε ορισμένο χρόνο ή/και πληροφορίες πριν μπορέσουμε να επεξεργαστούμε το αίτημά σας.

  Συνοπτικά, η επιχείρηση ζητάει και χρησιμοποιεί τα προσωπικά σας δεδομένα για:


  • • Για τη βελτίωση των προϊόντων μας και την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα της επιχείρησης
  • • Για να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που μπορεί να σας ενδιαφέρουν
  • • Για να σας προμηθεύσουμε προϊόντα που έχετε ζητήσει από εμάς
  • • Για να χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία σας για την αποστολή πληροφοριών σχετικά με τις προωθητικές ενέργειες και ειδικές προσφορές της Εταιρίας

   

  Δικαιώματα του φυσικού προσώπου βάσει του ΓΚΠΔ (2016/679)


  Εφόσον το επιθυμείτε, μπορείτε να αιτηθείτε οποτεδήποτε να ενημερωθείτε σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα που τηρούνται από την επιχείρηση μας, τους αποδέκτες τους, το σκοπό της τήρησης και της επεξεργασίας τους καθώς και την τροποποίηση, διόρθωση ή τη διαγραφή τους, αποστέλλοντας σχετικό ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνση info@ziras.gr από την ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας την οποία έχετε δηλώσει, επισυνάπτοντας αντίγραφο της αστυνομικής σας ταυτότητας. Επίσης, έχετε το δικαίωμα να αναθεωρήσετε τα προσωπικά δεδομένα που τηρούμε και γενικά να ασκήσετε κάθε δικαίωμα που προβλέπεται από τη νομοθεσία για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

  Τα προσωπικά δεδομένα που γνωστοποιείτε στην επιχείρηση μας μέσω του «www.ziras.gr» μέσω email, μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας, μέσω FAX, ή μέσω της παρουσίας σας στο φυσικό κατάστημα της επιχείρησης, συλλέγονται και τυγχάνουν χρήσης και επεξεργασίας σύμφωνα με τις εκάστοτε ισχύουσες διατάξεις περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. και συγκεκριμένα, σύμφωνα με την τις διατάξεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (EE 2016/679) και οποιουδήποτε νεοτέρου ή παλιότερου εν ισχύ νομοθετικού πλαισίου.

  Διατηρείτε τα εξής δικαιώματα αναλυτικά:

  • Δικαίωμα ενημέρωσης σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα σας: Μετά από σχετικό αίτημά σας, θα σας παρέχουμε πληροφορίες σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα που τηρούμε για εσάς.
  • Δικαίωμα διόρθωσης και συμπλήρωσης των προσωπικών δεδομένων σας: Εφόσον μας ειδοποιήσετε σχετικά, θα διορθώσουμε τυχόν ανακριβή προσωπικά δεδομένα που σας αφορούν. Θα συμπληρώσουμε ατελή δεδομένα εφόσον μας ειδοποιήσετε σχετικά, υπό την προϋπόθεση ότι τα δεδομένα αυτά είναι αναγκαία για τους σκοπούς επεξεργασίας των δεδομένων σας.
  • Δικαίωμα για διαγραφή των προσωπικών δεδομένων σας: Μετά από σχετικό αίτημά σας, θα διαγράψουμε τα προσωπικά δεδομένα που τηρούμε για εσάς. Ωστόσο, ορισμένα δεδομένα θα διαγράφονται μόνο μετά από μια καθορισμένη περίοδο διακράτησης, για παράδειγμα επειδή σε ορισμένες περιπτώσεις υποχρεούμαστε εκ του νόμου να διατηρούμε τα δεδομένα, ή επειδή τα δεδομένα απαιτούνται για την εκπλήρωση των συμβατικών μας υποχρεώσεων απέναντι σε εσάς.
  • Δικαίωμα δέσμευσης των προσωπικών δεδομένων σας: Σε ορισμένες περιπτώσεις που προβλέπονται από το νόμο, θα δεσμεύσουμε τα δεδομένα σας, εάν μας το ζητήσετε.
  • Δικαίωμα ανάκλησης της συγκατάθεσής σας: Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας στο μέλλον. Η νομιμότητα της επεξεργασίας των δεδομένων σας παραμένει ανεπηρέαστη από την ενέργεια αυτή, έως το σημείο ανάκλησης της συγκατάθεσής σας.
  • Σε περίπτωση παραβίασης των προσωπικών σας δεδομένων διατηρείτε το δικαίωμα καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα, 30 210 6475600, contact@dpa.gr).

   

  Μεταφορά/Διαβίβαση προσωπικών δεδομένων


  Η επιχείρηση μας δεν μοιράζεται ούτε διαβιβάζει προσωπικά δεδομένα με τρίτους, εκτός αν κάτι τέτοιο επιβάλλεται από το Νόμο ή συνιστά αναγκαία ενέργεια για την εκπλήρωση συμβατικής μας υποχρέωση απέναντι σας, όπως διαβίβαση των στοιχείων σας σε εταιρεία courier ή μεταφορική εταιρεία για την εκτέλεση της παραγγελίας που έχετε κάνει.

  Οι εργαζόμενοι της επιχείρηση μας που έχουν πρόσβαση στα δεδομένα είναι υποχρεωμένα να τηρούν την εμπιστευτικότητα αυτών των δεδομένων.

  Η επιχείρησή μας ενδέχεται να αποθηκεύει τα προσωπικά σας δεδομένα σε cloud. Αυτό σημαίνει ότι η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων μπορεί να γίνεται από μια υπηρεσία παροχής υπηρεσιών cloud για λογαριασμό της επιχείρησης και τα προσωπικά σας δεδομένα μπορεί να αποθηκεύονται σε διαφορετικές τοποθεσίες ανά τον κόσμο, χωρίς όμως να υπάρχει περαιτέρω δυνατότητα κοινοποίησης τους σε τρίτους. Η επιχείρηση χρησιμοποιεί οργανωτικά και συμβατικά μέτρα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων και για την επιβολή ρητρών και περιοριστικών απαιτήσεων στους παρόχους μας υπηρεσιών cloud, ώστε τα προσωπικά σας δεδομένα να παραμένουν ασφαλή.

   


  Χρόνος διατήρησης προσωπικών δεδομένων


  Tα δεδομένα που γνωστοποιείτε στην επιχείρησή μας μέσω της δημιουργίας λογαριασμού διατηρούνται από εμάς καθ’ όλη την διάρκεια που είναι ο ενεργός ο λογαριασμός σας. Στην περίπτωση που αιτηθείτε την διαγραφή του λογαριασμού σας, τα προσωπικά σας δεδομένα θα διαγραφούν εντός μηνός από την υποβολή του αιτήματός σας. Σε περίπτωση που δεν χρησιμοποιείτε καθόλου τον λογαριασμό σας για για ένα χρονικό διάστημα πέντε (5) ετών, η επιχείρηση θα σας αποστέλλει σχετική ενημέρωση στο μέσο επικοινωνίας που έχετε δηλώσει προκειμένου να της πείτε αν επιθυμείτε να διατηρήσει ή να προβεί σε διαγραφή των δεδομένων σας και παύση χρήσης αυτών εφεξής. Εφόσον δεν απαντήσετε εντός εξήντα (60) ημερών, τα στοιχεία σας θα διαγράφονται.

  Σε περίπτωση εμπορικής συναλλαγής με την επιχείρησή μας θα διατηρούμε τα απαραίτητα προσωπικά σας δεδομένα για χρονικό διάστημα δέκα (10) ετών εκτός αν η νομοθεσία προβλέπει μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

   


  Ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων


  Η Επιχείρησή μας αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών σας Δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια σας. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες. Η ασφάλεια του Ηλεκτρονικού καταστήματος της ιστοσελίδας «www.ziras.gr» επιτυγχάνεται με τις ακόλουθες μεθόδους: Αναγνώριση Πελάτη. Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή σας είναι δύο: ο Κωδικός Εισόδου (e-mail ή username) και ο Προσωπικός Μυστικός Κωδικός Ασφαλείας (password), οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρείτε σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία. Σας δίνετε η δυνατότητα να μεταβάλλετε τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password) όσο συχνά επιθυμείτε. Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς μέσω των ανωτέρω κωδικών και είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την διατήρηση της μυστικότητάς και απόκρυψης του από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειας του ή διαρροής του θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ειδοποίηση μας, αλλιώς το ηλεκτρονικό κατάστημα της ιστοσελίδας «www.ziras.gr» δεν ευθύνεται για την χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Σας συνιστούμε, για λόγους ασφαλείας, να αλλάζετε το password σας σε τακτά χρονικά διαστήματα και να αποφεύγετε τη χρήση των ίδιων και εύκολα ανιχνεύσιμων κωδικών (π.χ. ημερομηνία γέννησης) . Ελεγχόμενη Πρόσβαση (firewall). Η πρόσβαση στα συστήματα της ιστοσελίδας «www.ziras.gr» (servers) ελέγχεται από firewall, το οποίο επιτρέπει τη χρήση συγκεκριμένων υπηρεσιών από τους πελάτες/ χρήστες απαγορεύοντας, παράλληλα, την πρόσβαση σε συστήματα και βάσεις δεδομένων με απόρρητα στοιχεία και πληροφορίες της εταιρείας. Απόρρητο Συναλλαγών. Η τήρηση του απορρήτου θεωρείται αυτονόητη. Οι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις κλασσικές συναλλαγές ισχύουν και στην περίπτωση του e-commerce (ηλεκτρονικού εμπορίου).

  Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον χρηστή /μέλος της ιστοσελίδας «www.ziras.gr» είναι εμπιστευτικές και η επιχείρηση έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών. Μερικά από τα μέτρα που έχουν ληφθεί είναι τα ακόλουθα: Μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών σας και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο, π.χ. για τη διεκπεραίωση των αιτήσεών σας. Η επιχείρηση δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από εσάς ή αυτό επιβάλλεται από το Νόμο ή δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής. Μπορείτε να ζητήσετε οποιαδήποτε στοιχεία τηρούνται για εσάς καθώς και την διόρθωσή τους σε περίπτωση που μπορείτε να τεκμηριώσετε την ύπαρξη λάθους. Για τη δική σας ασφάλεια, θα πρέπει και εσείς να χειρίζεστε όλες τις πληροφορίες που παρέχονται μέσω της υπηρεσίας ως εμπιστευτικές και απόρρητες και να μην προβαίνετε σε οποιαδήποτε αποκάλυψή τους σε τρίτα πρόσωπα. Σε κάθε περίπτωση το ηλεκτρονικό κατάστημα της ιστοσελίδας «www.ziras.gr» με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει ή δημοσιοποιεί τα προσωπικά σας δεδομένα και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε για διαφημιστικούς σκοπούς και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την εκτέλεση των συναλλαγών σας. Όλες οι πληροφορίες κρυπτογραφούνται και φυλάσσονται με απόλυτη ασφάλεια.

   


  Cookies


  Τα cookies είναι μικρά αρχεία δεδομένων αποτελούμενα από κείμενα και αριθμούς που αποθηκεύονται στον browser που χρησιμοποιείτε (Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer) που περιέχουν πληροφορίες που επιτρέπουν στο διαδικτυακό τόπο να απομνημονεύει τις σημαντικές πληροφορίες που θα κάνουν την χρήση του «www.ziras.gr» πιο αποτελεσματική και χρήσιμη για εσάς. Τα cookies μας επιτρέπουν να ενεργοποιούμε συγκεκριμένες πληροφορίες που κάνουν την πλοήγησή σας πιο εύκολη όσον αφορά την εξυπηρέτησή σας. Τα cookies σας βοηθούν ώστε να διατηρήσετε τις προσωπικές σας ρυθμίσεις και μας βοηθούν να διαμορφώσουμε το site μας σύμφωνα με αυτές.

   


  Xρήση Cookies


  Μπορείτε να επιλέξετε να απενεργοποιήσετε τα cookies μέσα από τις ρυθμίσεις του browser σας, καθώς και διαγράψετε όλα τα cookies που έχουν αποθηκευτεί πρόσφατα στον browser. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες οδηγίες πατώντας Βοήθεια στο menu του browser. Ωστόσο, θα πρέπει να γνωρίζετε πως απενεργοποιώντας τα cookies από τον browser σας, μπορεί να μην σας επιτρέπει να αξιοποιήσετε όλες τις δυνατότητες του site και ορισμένες από τις λειτουργίες του site μπορεί να μην λειτουργήσουν όπως θα έπρεπε καθώς βασίζουν την λειτουργία τους στα cookies.

  Στο «www.ziras.gr» χρησiμοποιούμε Cookies, χωρίς ωστόσο να συγκεντρώνουμε, να επεξεργαζόμαστε ή να αποθηκεύουμε προσωπικά δεδομένα από την χρήση του. Χρησιμοποιούμε την τεχνολογία των cookies και τις διευθύνσεις IP για να λαμβάνουμε μη προσωπικά δεδομένα από τους επισκέπτες μας και για να προσφέρουμε στους εγγεγραμμένους μας επισκέπτες την καλύτερη δυνατή εξατομικευμένη online εμπειρία. Με την περιήγηση στο site μας συγκεντρώνουμε απλές πληροφορίες αναγνώρισης και μετρήσεων, όπως για παράδειγμα το πόσοι χρήστες επισκέφθηκαν συγκεκριμένα σημεία της ιστοσελίδας μας. Η χρήση των cookies δεν βλάπτει σε καμία περίπτωση τον υπολογιστή σας ή τη κινητή σας συσκευή.

   


  Επικοινωνία


  Εάν έχετε ερωτήσεις, σχόλια σχετικά με την διαχείριση ή την προστασία από την επιχείρηση των προσωπικών σας δεδομένων ή εάν επιθυμείτε να τροποποιήσετε τα προσωπικά σας δεδομένα ή να ασκήσετε οποιοδήποτε δικαίωμά σας ως υποκείμενο των δεδομένων, παρακαλείστε να επικοινωνήσετε μαζί μας στη διεύθυνση info@ziras.gr